Beli luk – važan prijatelj kuhinje
Beli luk je već hiljadama godina prisutan u kulinarstvu širom sveta, a njegova upotreba seže daleko u prošlost. Nastavite čitanje: Beli luk – važan prijatelj kuhinje
Beli luk je već hiljadama godina prisutan u kulinarstvu širom sveta, a njegova upotreba seže daleko u prošlost. Nastavite čitanje: Beli luk – važan prijatelj kuhinje
Ajvarijada u Nišu biće održana u subotu, 5. oktobra, ispred Beogradske kapije. Nastavite čitanje: Ajvarijada u Nišu
Zova (Sambucus nigra) poslednjih godina sve više privlači pažnju poljoprivrednika širom Srbije. Nastavite čitanje: Zova – sve popularnija biljka u modernoj poljoprivredi
Lovačka salata je prava zvezda zimnice – jednostavna za pripremu, a nezaboravna po ukusu. Nastavite čitanje: Lovačka salata: Jednostavna priprema i neodoljiv ukus
Prvi Međunarodni festival rakije Džanka da blie biće održan u Bosilegradu 25. i 26. septembra. Nastavite čitanje: Prvi Međunarodni festival rakije “Džanka da blie”
Sićevo će 7. i 8. septembra biti domaćin tradicionalne manifestacije Dani sićevačke berbe i Festival vina. Nastavite čitanje: Dani sićevačke berbe
Rukotvorine od drveta predstavljaju jedinstven spoj umetnosti, tradicije i veštine, čuvajući bogatu kulturnu baštinu Srbije. Nastavite čitanje: Kako rukotvorine doprinose očuvanju kulturne baštine?
Na sajtu Spomenici Srbije možete pronaći informacije o najznačajnijim kulturnim, arheološkim i istorijskim znamenitostima koje krase našu zemlju. Nastavite čitanje: Spomenici Srbije: Blago kulturne baštine
Svrljiška manifestacija posvećena tradicionalnom pastirskom jelu održaće se 2, 3. i 4. avgusta, a centralni deo i ove godine biće takmičenje u pripremi belmuža. Nastavite čitanje: Belmužijada 2024
Sirup od zove je osvežavajući i aromatičan napitak koji je idealan za tople letnje dane. Njegova priprema je jednostavna, a rezultat je napitak koji možete koristiti u različitim kombinacijama. Nastavite čitanje: Recept za domaći sirup od zove
Još uvek nemate nalog?
Napravite nalog