Ukrasna parafinska sveća – Mojić 18101

Proizvodi   Ukrasne sveće MOJIĆ

Novi Bečej

Ručno rezana unikatna ukrasna sveća

11 x 30 cm

950 – 1100 gr

Zašto je ukrasna rezana sveća jedinstvena?

Rucno rezane sveće se izraduju slojevima obojenog voska. Dok je sveća još topla izrezuje se zahtevani dizajn. Svaka rezbarena sveća se tada oblaže zaštitnom glazurom da bi dobila  keramicki stil sjaja.Sveće su izradene u različitim bojama i  prekrasan su ukras za svaku prostoriju.
Produkcija je limitirana. Za sada se proizvode sveće visine 16 i 23 centimetra. Niže su teške 500 do 750 grama, a zavisno od reljefa, gore do 32 sata, a koštaju 1.200 dinara. Masa viših je 750 do 950 grama, plamen traje do 40 sati,cena je 1.600 dinara, što je dosta jevtinije od inostranih. Proces izrade je dugotrajan.Posle nalivanja kalupa, koji traje izmedu četiri i osam sati, predstoji potapanje u obojeni parafinizmedu 30 i 80 puta.

Ukrasna rezana sveća u više boja

Tri boje su minimum, a maksimum neogranicen.Posle svakog potapanja, sledi kratko hladenje u vodi i brisanja svake kapljice pre novog potapanja.Zatim mekoća parafina dozvoljava najviše 15 minuta za rezbarenje.

Ukrasna sveća je predivan poklon

Sveća završava u posudi s lakom i nekoliko sati se suši.Tako uradena se pakuje u prigodnu ambalažu i spremna je za kupca..

Naruči
Podelite  

Slični proizvodi

Ukrasna parafinska sveća – Mojić

Ukrasne sveće MOJIĆ

 Novi Bečej Naruči
Rezana ukrasna sveća

Ukrasne sveće MOJIĆ

 Novi Bečej Naruči
Slavska rezana sveća

Ukrasne sveće MOJIĆ

 Novi Bečej Naruči
Sveća za krštenja i venčanja

Ukrasne sveće MOJIĆ

 Novi Bečej Naruči