Mi smo poljoprivredno gazdinstvo Perović i novi smo na tržištu. Radujemo se da vam predstavimo naš brend Bundi. U pitanju je namaz od bundeve sa ukusom pomorandže.  Mi smo jedni od onih koji mnogo vole da jedu slatko. Odlučili smo da batalimo čokolade, bombone i ostale nezdrave slatkiše i da sami napravimo nešto zdravo i ukusno, a opet novo i drugačije.

Sigurni smo da vam je svima poznato koliko je bundeva zdrava biljka. Ona se uglavnom koristi da bi se napravila pita, čorba ili se jednostavno peče u rerni, ali mi smo želeli nešto više i tako je nastao Bundi!

Sačuvali smo sve hranljive materije bundeve i dodali 100 % ceđenu pomorandžu, limun, đumbir, cimet i vanilu. Bundi ima samo 4 gr dodatih šećera na 100 gr proizvoda!

Ukoliko želite da se zasladite posle ručka uzmite kašiku Bundija. Ako vam dolaze prijatelji u goste možete napraviti palačinke i namazati ih namazom od bundeve. Vaši prijatelji će se oduševiti! Za doručak ili večeru obradujte najmlađe – namažite im Bundi na hleb ili dodajte u ovsenu kašu.

Garantujemo da će Bundi postati omiljeni proizvod vaše porodice!

Prikazan jedan rezultat

Broj proizvoda po strani 25 50