Imperator rakija – rakija sa jestivim 23-karatnim zlatom od šljive (Konstantin Veliki), dunje (Gaj Julije Cezar) i kajsije (Aleksandar Veliki) najvišeg kvaliteta, predstavlja spoj konvencionalne proizvodnje destilata i modernog izgleda unikatne ambalaže koja odiše luksuzom. Sa tradicijom dugom 25 godina proizvodnje, destilerija Knežević je smeštena na zapadnim padinama Fruške gore. Destilerija je porodično gazdinstvo sa dugom tradicijom i strašću za proizvodnju najkvalitetnijih voćnih rakija. Smeštena na zapadnim padinama Fruške gore, u srcu vinskog Srema, naša destilerija okružena je plodnim zemljištima idealnim za uzgoj voća. Posvećeni smo isključivo korišćenju sopstvenih sirovina kako bismo osigurali vrhunski kvalitet naših proizvoda.

U srcu naše destilerije leži posvećenost tradiciji, kvalitetu i ljubavi prema voću. Svaka bočica naših rakija nosi sa sobom priču o nasleđu koje čuvamo i strasti koju delimo sa svetom. Posetite nas i doživite ukuse koji su plod naše predanosti i ljubavi prema proizvodnji vrhunskih voćnih rakija.

Nudimo mogućnost graviranja posvete na drvenoj kutiji po želji kupca koja je uračunata u cenu. Ukoliko želite graviranje posvete, potrebno je 3-4 radna dana za isporuku izgravirane posvete. Svaka flaša poseduje lampicu na njenom dnu koja se pali i gasi po potrebi i daje poseban doživljaj luksuza. Imperator rakija je idealan poklon za prilike kao što su rođendani, slave, venčanja, krštenja kao i praznicim za nama bliske ljude kao što je porodica, prijatelji, kolege sa posla, poslovni saradnici i ostali vama dragi ljudi. Poseban detalj poklona je upravo personalizacija, odnosno graviranje posvete po Vašolj želji.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Broj proizvoda po strani 25 50