Kada smo 2007. godine odlučili da formiramo novo ime na tržištu mlečnih proizvoda postavili smo sebi tri ključna pitanja:

  • Da li u okruženju imamo adekvatnu sirovinu?
  • Da li imamo dovoljno znanja, energije i resursa da ne odstupimo ni po koju cenu od vrhunskih standarda u proizvodnji i ne pravimo kompromise po pitanju kvaliteta?
  • Da li ima kupaca koji će to prepoznati na pravi način?

Odgovor na sva tri pitanja je bio DA… Ali krenimo redom.

Naše mleko nabavljamo od proizvođača sa Stare i Suve planine i Malog Jastrepca. Nedirnuta priroda i iskusni domaćini garant su njegovog kvaliteta i ispravnosti i što je najvažnije punoće ukusa, koje dobijaju od nezagađenih pašnjaka, čistih voda, reskog vazduha, u predelima gde nema industrije i velikih urbanih sredina.

Naše znanje konstantno unapređujemo kroz edukaciju i praćenje novih svetskih tendencija u proizvodnji mlečnih proizvoda.

Naši kupci prepoznaju prijatan ukus i visok kvalitet proizvoda.

Zadovoljstvo u uživanju u ukusnom, zdravom, hranljivom, mleku i mlečnim proizvodima delimo sa našim potrošačima koji imaju aktivno učešće u sprovođenju naše MISIJE… koja kontinuirano nastavlja da slaže deo po deo savršenog mozaika jedne mlekare lidera u kvalitetu, koji zapošljava ljude, radi na povećanju resursa mlečnog fonda ovog dela zemlje i vraća dobro svom okruženju kroz društveno odgovorno poslovanje.

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Broj proizvoda po strani 25 50