Crveno vino sa domaćih vinograda.

Dobrodošli u svet vina, gde se tradicija, strast i umetnost stvaranja savršenog pića stapaju u čaši crvenog vina.

Istinski bujan ukus: Crveno vino je sinonim za dubok, slojevit ukus i bogatstvo aroma. Naša kolekcija crvenih vina obuhvata širok spektar sorti i stilova, od laganih i voćnih do punih i intenzivnih. Bez obzira na vaše preferencije, svaka čaša donosi istinski bujan ukus.

Umetnost vinogradarstva: Naša strast prema crvenom vinu proističe iz posvećenosti vinogradarima i vinogradima. Svi naši vinogradi se brinu sa pažnjom prema prirodi i tradicionalnim tehnikama uzgoja vinove loze. Svaka grožđa su pažljivo birana i ručno brana kako bi se osigurao kvalitet.

VAŠA REKLAMA OVDE?

Plemenite sorte: Naša kolekcija uključuje plemenite sorte poput Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir i mnoge druge. Svaka sorta donosi svoj karakterističan ukus i aromu, omogućavajući vam da istražujete raznolikost sveta crvenih vina.

Saveti i uparivanje sa hranom: Bilo da se radi o mirisnoj pečenki, ukusnom siru ili obroku sa roštilja, pravo crveno vino će obogatiti vaše iskustvo.

Putovanje kroz vinske priče: Svaka boca crvenog vina je putovanje kroz vinske priče, tradiciju i nasleđe vinarija širom sveta. Otkrijte čaroliju istorije u svakom gutljaju i pridružite nam se u otkrivanju sveta crvenog vina.

U našoj kolekciji crvenih vina, svaka boca je pažljivo odabrana kako bi vam pružila izuzetno iskustvo.

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Broj proizvoda po strani 25 50

King Supreme Marselan 2018

17.900,00 rsd26.900,00 rsd + poštarina

Mister Marselan 2021

4.700,00 rsd40.900,00 rsd + poštarina

VAŠA REKLAMA OVDE?