Dešavanja

Gastro Fest Bečej

gastro fest bečej

Gastro fest će se održati u nedelju 8. oktobra.

Među svim nedeljama u godini ima jedna posebna. To je dan kada ceo naš grad postaje jedna velika porodica. Kad Bečejci slave duh svog grada i dele ga sa prijateljima koje su ugostili na nedeljnom ručku u Goranskom parku. To je dan kada je čuveni Gastro fest.

Ova manifestacija je praznik dobrog, autentičnog ukusa, domaćinske energije, ljudske topline i raznolikosti naše gastronomije.

Naša šarolika ravnica je širom sveta čuvena po svom kultu prema nedelji. Za nas je to specijalni dan kad se vratimo u maminu kuću da ponovo doživimo ukus detinjstva, da usrećimo naše uši muzikom horskog zveckanja kašika po tanjirima, da goste iz daleka učimo šta je rinflajš i kako se uživa u štrudli s makom; kako je baš tu, sa svojima, najtoplije mesto na svetu.

Želimo da posetiocima damo priliku da na licu mesta nauče tajne kulinarstva od najboljih majstora dok uživaju u kvalitetno provedenom vremenu. Na jednodnevnim masterclass-ovima učesnici radionica moći će da nauče kako da savršeno spreme: testo za picu, roštilj meso, langoš, ribu i dr.

Program manifestacije

  • Fine-dining zona
  • Gastro radionice
  • Pijaca malih proizvođača
  • Ostrvo osmeha
  • Promocija lokalnih restorana

Preuzeto sa: www.izletijada.rs