Rakija od šargarepe nije za one koji vole poznate ukuse. Njima kažemo, prepoznajte kvalitet, a neka vas ukus iznenadi!
Za dobru rakiju su potrebne godine, posvećenost i znanje koje sa njima dolazi. Baš zato Akov destilerija zna da nije igra napraviti dobru rakiju.
Ali isto tako znamo da će se blagi ukus mlade šargarepe, sigurno poigrati sa vašim čulima.
Za proizvodnju se koristi renomirana begečka šargarepu sa oznakom geografskog porekla. Vredne ruke begečkih zadrugara uzgajaju ovo povrće na oko 600 hektara rastresitog, plodnog zemljišta, u selu nadomak Novog Sada. Šargarepa se izdvaja svojim kvalitetom, intenzivnom bojom i slatkim ukusom, koji duguje visokom procentu beta karotena – čak 12% (domaća šargarepa sadrži 5%), te veoma dobre karakteristike južnobačke lepotice obezbeđuju izuzetno kvalitetan finalni proizvod.
Recenzije
Još nema komentara.