Zanimljivosti

Propolis kapi i polenov prah: Prirodni darovi sa neverovatnim benefitima

Propolis kapi i polenov prah

Propolis kapi i polenov prah su dva izuzetno vredna proizvoda pčelarstva, poznata po svojim lekovitim svojstvima. U ovom blogu, istražujemo kako ovi prirodni preparati mogu poboljšati vaše zdravlje i blagostanje, kao i najbolje načine za njihovu upotrebu.

Propolis kapi: Prirodni antibiotik

Propolis, poznat kao “pčelinji lepak”, je smolasta supstanca koju pčele proizvode. Bogat je bioflavonoidima i ima snažno antibakterijsko, antivirusno i antigljivično delovanje. Propolis kapi se mogu koristiti za jačanje imunog sistema, lečenje prehlada, upala grla, kao i za ublažavanje simptoma alergija.

Polenov prah: Superhrana puna nutrijenata

Polenov prah je još jedan proizvod pčelarstva koji sadrži proteine, vitamine, minerale i antioksidanse. On je odličan za poboljšanje energije, izdržljivosti i opšteg zdravlja. Takođe, polenov prah pomaže u jačanju imunog sistema, olakšava digestiju i može doprineti poboljšanju kožnih problema.

Kombinacija za maksimalne benefite

Kombinovanjem propolis kapi i polenovog praha dobija se moćan prirodni suplement. Ova kombinacija može pomoći u borbi protiv umora, jačanju imuniteta i poboljšanju opšteg fizičkog i mentalnog zdravlja.Medenjaci u drvenom buretu

650,00 рсд + poštarina

Kako ih koristiti?

Propolis kapi se mogu koristiti oralno, nekoliko kapi dnevno, ili lokalno, za tretiranje kožnih problema. Polenov prah se može dodati u smoothie, jogurt ili žitarice za doručak. Važno je početi sa malim dozama, posebno ako ste alergični na proizvode pčelarstva.

Sigurnost i preporuke

Iako su propolis kapi i polenov prah generalno sigurni za upotrebu, važno je konsultovati se sa zdravstvenim stručnjakom pre početka njihove upotrebe, posebno ako imate alergije ili uzimate određene lekove.

Propolis kapi i polenov prah su prirodni proizvodi koji nude brojne zdravstvene benefite. Njihova redovna upotreba može značajno doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Uključivanjem ovih proizvoda u vašu dnevnu rutinu, koristite darove prirode na najbolji mogući način.

Med + propolis kapi

2.300,00 рсд + poštarina

Propolis kapi 20ml

500,00 рсд + poštarina

Imuno mix

600,00 рсд + poštarina

Polenov prah

400,00 рсд + poštarina

Pročitajte i...