Pravi domaći ajvar (ljuti) se kao i blagi pravi po tradicionalnom receptu sa dodatkom ljute paprike za pravi gurmanski užitak. U ajvar ne dodajemo nikakvo drugo povrće.
Isključivo najkvalitetnija leskovačka paprika pečena na Smederevcu. Zatim je ljuštimo, otklanjamo peteljke i semenje, meljemo i kuvamo.
Za svaku teglu pikantnog ajvara potrebno je oko 2,5 kg paprike.
Proizvedeno u Republici Srbiji; Janović Milos PR Ekofreshfood, 37220 Brus
Rok trajanja: Godinu dana od datuma utisnutog na ambalaži.
Nakon otvaranja čuvati na temperaturi od 0 do +8 stepeni i upotrebiti u roku od 40 dana
Mlečni proizvodi
Proizvodi od mesa
Piće i sokovi
Slatkiši
Med
Superhrana
Testenine, pite, ulja
Voće i povrće
Džem, pekmez, slatko
Zimnica
Preparati i ulja
Domaća radinost



Eko Fresh Food se bavi preradom i konzerviranjem voća i povrća.
floooxy –
Jeste da deluje skuplje u odnosu na „nazovi ajvar“ u prodavnicama, ali se ipak isplati. Ljuto, ukus prave paprike… Fenomenalno.